TV Syri Vision online - Tv live


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel
TV Syri Vision
TV Syri Vision
Land:  Kosovo
Categorie: Algemeen
TV Syri Vision 4 van de 5
1 stemmen
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.
Tribuna Channel  Kosovo - Lifestyle
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

  • 80
3.6 van de 5
3 stemmen
Zico TV  Kosovo - Algemeen
Televizionit ZICO TV

  • 100
5 van de 5
1 stemmen
RTV Mir  Kosovo - Algemeen
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

  • 0
0 van de 5
0 stemmen
TV Opinion  Kosovo - Algemeen
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 van de 5
1 stemmen
RTK  Kosovo - Algemeen
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
4.2 van de 5
5 stemmen
TV Syri Vision  Kosovo - Algemeen
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

  • 80
4 van de 5
1 stemmen