RTK online - Tv live


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel
RTK
RTK
Land:  Kosovo
Categorie: Algemeen
RTK 4.2 van de 5
5 stemmen
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari të tjera, sipas Ligjit për RTK-në, i miratuar nga Kuvendi i Kosovës, më 20 janar 2006 dhe i ratifikuar nga PSSP më 11 prill 2006. RTK-ja fillimisht u themelua përmes një Memorandumi të Mirëkuptimit midis EBU-së (Unioni Evropian i Transmetimeve) dhe OSBE-së (Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë) në vitin 1999. RTK-ja përbëhet nga dy njësi: Bordi i Drejtorëve dhe Operacionet Transmetuese.
RTV Mir  Kosovo - Algemeen
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

  • 0
0 van de 5
0 stemmen
TV Besa  Kosovo - Algemeen
RTV Besa is a regional broadcaster based in Prizren.

  • 100
5 van de 5
1 stemmen
TV Most  Kosovo - Lokale TV
tvmost je informativni portal koji pokriva najznačajnije događaje na Kosovu i Metohiji, ali i događaje iz ostatka Srbije, regiona i sveta koji su

  • 80
4 van de 5
2 stemmen
Zico TV  Kosovo - Algemeen
Televizionit ZICO TV

  • 100
5 van de 5
1 stemmen
TV Syri Vision  Kosovo - Algemeen
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

  • 80
4 van de 5
1 stemmen
TV Opinion  Kosovo - Algemeen
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 van de 5
1 stemmen