•   Televisie Online -TV zenders -Macedonië -Канал 5 Телевизија 

TV-zender: Канал 5 Телевизија
Канал 5 Телевизија online - Tv live

Uitzending van officiële website
Dit TV-kanaal is toegelaten en wordt uitgezonden op de officiële website van het kanaal, Klik op de speler
Канал 5 Телевизија
Land:  Macedonië
Categorie: Lokale TV
5 van de 5
2 stemmen
Канал 5 Телевизија - beschrijving, beoordeling, waardering

Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

Канал 5 Телевизија online - Tv live

А1он  Macedonië / Nieuws
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

  • 60
3 van de 5
4 stemmen
Ирис телевизија  Macedonië / Algemeen
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

  • 40
2.3 van de 5
3 stemmen
Телевизија 24  Macedonië / Nieuws
Нашата мисија е да обезбедиме точни, навремени и објективни информации за случувањата во земјата и светот. При пласирањето на информацијата се водиме

  • 60
3.0 van de 5
22 stemmen
ТВ канал ВИС  Macedonië / Lifestyle
Во ВИС е ВИСТИНАТА!

  • 80
4 van de 5
4 stemmen
Cegrani TV  Macedonië / Algemeen
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

  • 80
3.5 van de 5
7 stemmen
Телевизија Сонце  Macedonië / Vermaak
Телевизија Сонце е приватен национален и сателитски канал во Република Македонија. Истотака е достапен на кабелските оператори во Македонија.

  • 100
4.5 van de 5
4 stemmen