•   Televisie Online - TV zenders - Macedonië - Телевизија Орбис 

Телевизија Орбис online - Tv live

Телевизија Орбис online - Tv live

Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel
Телевизија Орбис
Телевизија Орбис
Land:  Macedonië
Categorie: Nieuws
4 van de 5
2 stemmen
Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола. Орбис е медиум со претежно забавен општ
24 Вести  Macedonië / Nieuws
24 Вести е телевизија која пред 6 години започна да зрачи во македонскиот етер. За 5 години успеавме да создадеме бренд кој котира високо во

3.0 van de 5
21 stemmen
А1он  Macedonië / Nieuws
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

3.6 van de 5
3 stemmen
Ирис телевизија  Macedonië / Algemeen
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

3 van de 5
2 stemmen
Здрава Телевизија  Macedonië / Algemeen
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

4 van de 5
3 stemmen
Македонска Телевизија 1  Macedonië / Algemeen
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

3.7 van de 5
11 stemmen
Алфа ТВ  Macedonië / Algemeen
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

3.5 van de 5
2 stemmen