TV Opinion online - Tv live


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel
TV Opinion
TV Opinion
Land:  Kosovo
Categorie: Algemeen
TV Opinion 4 van de 5
1 stemmen
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij televizioni transmetohet nga Zymi i Hasit, nga një kodër të emërtuar «BAJRAK», ku dikur ishte edhe transmetuesi i mëparshëm i RTP-së së atëhershme. Ky truall, me qëllim dedikues për transmetues televiziv, është pronë familjare e themeluesit të televizionit OPINION. Nga nostalgjia për atdheun dhe regjionin e vet, këtë televizion themeluesi i saj i parë Jozë Kolnrekaj fillimisht e quajti TV «HASI»
Zico TV  科索沃 - 公开
Televizionit ZICO TV

  • 100
5 / 5
1 票
Rrokum TV  科索沃 - 公开
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.

  • 60
3 / 5
3 票
TV Syri Vision  科索沃 - 公开
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

  • 80
4 / 5
1 票
TV Opinion  科索沃 - 公开
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 / 5
1 票
TV Most  科索沃 - 当地电视
tvmost je informativni portal koji pokriva najznačajnije događaje na Kosovu i Metohiji, ali i događaje iz ostatka Srbije, regiona i sveta koji su

  • 80
4 / 5
2 票
RTK  科索沃 - 公开
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
4.2 / 5
5 票