•   - - - Rrokum TV 

Rrokum TV online - Tv live


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel
Rrokum TV
Rrokum TV
Land:  Kosovo
Categorie: Algemeen
Rrokum TV 4 van de 5
2 stemmen
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.
RTV Mir  Kosovo - Algemeen
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

0 van de 5
0 stemmen
RTK  Kosovo - Algemeen
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

4 van de 5
4 stemmen
Tribuna Channel  Kosovo - Lifestyle
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

3.6 van de 5
3 stemmen
TV Opinion  Kosovo - Algemeen
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

4 van de 5
1 stemmen
RTSH  Kosovo - Algemeen
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

4.5 van de 5
2 stemmen
Arta TV  Kosovo - Algemeen
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

5 van de 5
2 stemmen