•   Televisie Online - TV zenders - Macedonië 

Macedonië

24 Вести  Macedonië / Nieuws
24 Вести е телевизија која пред 6 години започна да зрачи во македонскиот етер. За 5 години успеавме да создадеме бренд кој котира високо во

3.0 van de 5
21 stemmen
Cegrani TV  Macedonië / Algemeen
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

3.6 van de 5
6 stemmen
А1он  Macedonië / Nieuws
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

3.6 van de 5
3 stemmen
Алфа ТВ  Macedonië / Algemeen
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

3.5 van de 5
2 stemmen
Здрава Телевизија  Macedonië / Algemeen
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

4 van de 5
3 stemmen
Интел Телевизија  Macedonië / Algemeen
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

2.3 van de 5
3 stemmen
Ирис телевизија  Macedonië / Algemeen
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

3 van de 5
2 stemmen
Канал 5 Телевизија  Macedonië / Lokale TV
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

5 van de 5
2 stemmen
Канал 8 ТВ  Macedonië / Algemeen
ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република

5 van de 5
1 stemmen
Македонска Телевизија 1  Macedonië / Algemeen
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

3.7 van de 5
11 stemmen
ТВ Канал 21  Macedonië / Algemeen
Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

5 van de 5
1 stemmen
ТВ канал ВИС  Macedonië / Lifestyle
Во ВИС е ВИСТИНАТА!

4 van de 5
4 stemmen