•   Televisie Online - TV zenders - Macedonië - Pagina 2 

Macedonië

Телевизија Бела  Macedonië / Algemeen
TV Bela (TB Бела) is an internet television station from Stip, Macedonia

3.6 van de 5
3 stemmen
Телевизија Орбис  Macedonië / Nieuws
Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола.

4 van de 5
2 stemmen
Телевизија Сонце  Macedonië / Vermaak
Телевизија Сонце е приватен национален и сателитски канал во Република Македонија. Истотака е достапен на кабелските оператори во Македонија.

4.5 van de 5
4 stemmen
Телевизија Тера - Битола  Macedonië / Lokale TV
ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993

5 van de 5
1 stemmen
Телма Телевизија  Macedonië / Algemeen
Телма е македонска национална ТВ куќа основана во септември 1996 година. Нејзин основач и сопственик е Макпетрол А.Д. - Скопје. Телевизија Телма е

5 van de 5
1 stemmen